Hierbij uw reportage.

U kunt de foto's bestellen door een mail sturen met de nummers die u wenst. Heeft u een reportage gemaakt met de hele familie dan mag ieder gezin natuurlijk apart foto's bestellen maar u mag de bestelling ook verzamelen in een mail. Natuurlijk kunt u ook alle digitale bestanden bestellen.

Vermeld erbij welk formaat u wenst en of de afdruk mat of glans moet worden. Heeft u een specifieke wens of vraag, of wilt u iets anders bestellen dan vermeld op de pagina stuur mij dan even een e-mail: info@leonvanlier.nl.

Direct na de bestelling ontvangt u een orderbevestiging. U hoeft daar niets mee te doen.

Ik verwerk de order en stuur u vaak dezelfde dag of soms iets later een e-mail met een overzicht van de bestelling incl. eventuele opname- en verzendkosten. Dat is tevens de factuur die u kunt betalen.

Nadat ik de betaling heb ontvangen wordt de bestelling klaar gemaakt en naar u verzonden.

Wilt u een foto delen via social media? Klik op de foto, klik op het koppelteken bovenaan de pagina, naast het kruisje en kies onderaan de pagina waar u de foto wilt delen. Schrijf uw bericht en klik op plaatsen.

Delen kan ook door op de foto te klikken en vervolgens op de knop delen te klikken helemaal rechtsboven. Kies vervolgens waar u de foto wilt delen in de regel eronder, schrijf uw bericht en klik op plaatsen. Op deze pagina kunt u de foto's ook tegen een zwarte achtergrond bekijken.